enda

Alan Markfield

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
X-Men: Apocalypse 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
X-Men: Days of Future Past 2014 Stills U/Spillefilm
The Host 2013 Stills U/Spillefilm
Broken City 2013 Stills U/Spillefilm
Percy Jackson & Uhyrernes Hav 2013 Stills U/Spillefilm
Escape Plan 2013 Stills U/Spillefilm
Chronicle 2012 Stills U/Spillefilm
The lucky one 2012 Stills U/Spillefilm
Looper 2012 Stills U/Spillefilm
Think like a man 2012 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.