enda

Alberte Winding

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min lille hund Mester - Katteballade 2015 Bibi DK/Kort fiktion
Til næste sommer 2005 Musik DK/Kort fiktion
Bamses julerejse 1996 Luna Tv-serie
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Medvirkende Tv-serie
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Bamses billedbog 1983 Luna Tv-serie
Strømer 1976 Lis, Jørgensens datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.