enda

Alexander Kucera

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy 3 2016 Compositing DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Compositing DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Digital compositing DK/Spillefilm
Solo 2007 Visual effects DK/Dokumentarfilm
Ambulancen 2005 Digital compositing DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.