enda

Ali Kazim

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Silent Nights 2017 Henrik DK/Kort fiktion
Undercover 2016 Omar DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Mahdi Tv-serie
MGP Missionen 2013 Kumail DK/Spillefilm
Cellen 2011 Medvirkende Tv-serie
Parterapi 2010 Svenden DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Scoremand DK/Kort fiktion
Rejsen til Saturn 2008 Jamil DK/Spillefilm
Bolt 2008 New York due U/Spillefilm
Som en familie 2007 Sami DK/Kort fiktion
Min skøre familie Robinson 2007 Karl U/Spillefilm
Arthur og minimoyserne 2006 Koolomassai U/Spillefilm
Absalons hemmelighed 2006 Amir Tv-serie
I min verden 2006 Hafi DK/Kort fiktion
Adams æbler 2005 Khalid DK/Spillefilm
Stor ståhaj 2004 Ernie U/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Patrick DK/Spillefilm
Bjørne brødre 2003 Vædder 1 U/Spillefilm
Forsvar 2003 Walid Paarup Tv-serie
Halalabad blues 2002 Cengiz DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Rico DK/Kort fiktion
De udvalgte 2001 Salim Malik Tv-serie
Pizza King 1999 Junes DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.