enda

Amalie Lindegård

(1989 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Sofie DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Liv DK/Spillefilm
Nyforelsket 2017 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vokseværk 2014 Felicia DK/Kort fiktion
2 piger 1 kage 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kærlige Kamilla 2013 Louise DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Pige #2 DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Nanja/Lucilla (Zekaya) DK/Spillefilm
Kristian 2009 Kira Tv-serie
En sikker vinder 2008 Anna DK/Kort fiktion
To verdener 2008 Charlotte DK/Spillefilm
Fighter 2007 Sofies veninde 1 DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Claudia DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.