enda
Person

Amalie Næsby Fick

Instruktør. Født 1986. Uddannet fra Den Danske Filmskoles animationslinje i 2016.

Ficks afgangsfilm ''Ztriwer'' vandt flere priser, blandt andet for bedste børne- og ungdomsfilm på CPH PIX. Debuterede som spillefilminstruktør med ''Den utrolige historie om den kæmpestore pære'' (2017), som hun instruerede sammen med Philip Einstein Lipski og Jørgen Lerdam. Filmen havde premiere på Berlinalen. ''Sex'' (2020) er hendes serielle debut.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Lille Allan - Den menneskelige antenne 2022 Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Sex - sæson 2 2021 Instruktion Fiktionsserie
Sex (Oversigt) 2020 Instruktion Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Instruktion Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Instruktion Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Instruktion Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Instruktion Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Instruktion Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Instruktion Fiktionsserie
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Ztriwer 2016 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Sorte måne 2015 Manuskript DK/Kort fiktion