enda

Amanda Collin

(1986 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Malene DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Roald DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Marie DK/Spillefilm
Mercur 2017 Regitze Tv-serie
Underverden 2017 Amanda DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Rakel DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Charlotte Tv-serie
Mod toppen af bjerget 2015 Rebecca DK/Kort fiktion
For det fælles bedste 2014 Johanne DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.