enda
Person

Anders Berthelsen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Lille Tut 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 1 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 2 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 3 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 4 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 5 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 6 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 7 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 8 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 9 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 10 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 11 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 12 2024 Co-producer Fiktionsserie
Lille Tut episode 13 2024 Co-producer Fiktionsserie
Kaptajnens hjerte 2021 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Malous jul 2020 Producer DK/Spillefilm
Min lille hund Mester (Oversigt) 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 1:10 – Mester flytter ind 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 2:10 – Et hundeliv 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 3:10 – Aben og skildpadden 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 4:10 – En ven på besøg 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 5:10 – Katteballade 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 6:10 – Mester er forelsket 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 7:10 – Mesters hvalpe 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 8:10 – Mester som kat 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 9:10 – Den forsigtige mand 2019 Co-producer Fiktionsserie
Min lille hund Mester 10:10 – Dagens helt 2019 Co-producer Fiktionsserie
Vitello 2018 Producer DK/Spillefilm
Vitello (Oversigt) 2018 Producer Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Producer Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Producer Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Producer Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Producer Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Producer Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Producer Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Producer Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Producer Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Producer Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Producer Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Producer Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Producer Tv-serie
Vitello graver et hul 2018 Producer Tv-serie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex (oversigt) 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 1:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 2:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex – fortællinger om kærlighed og sex 3:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 4:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 5:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 6:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Våbenbrødre 2014 Produktionsleder, Animationssupervisor DK/Kort fiktion
I morgen spiser vi hos mig 2010 Instruktion, Klipper, Karakterdesign DK/Kort fiktion
Little People: Big Discoveries 2002 Animation Tv-serie
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Effektanimation DK/Spillefilm
Askepots tømmermænd 1998 Animation DK/Kort fiktion