enda

Anders Berthelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello 2018 Producer DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Producer Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Producer Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Producer Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Producer Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Producer Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Producer Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Producer Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Producer Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Producer Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Producer Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Producer Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Producer Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Producer Tv-serie
Vitello graver et hul 2018 Producer Tv-serie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex (oversigt) 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 1:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 2:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 3:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 4:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 5:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 6:6 2017 Produktionsleder Dokumentarserie
Våbenbrødre 2014 Produktionsleder, Animationssupervisor DK/Kort fiktion
I morgen spiser vi hos mig 2010 Instruktion, Klipper, Karakterdesign DK/Kort fiktion
Little People: Big Discoveries 2002 Animation Tv-serie
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Effektanimation DK/Spillefilm
Askepots tømmermænd 1998 Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.