enda

Anders Hermansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klassens jul 2017 Lyd Tv-serie
Badehotellet 2 2015 B-tonemester Tv-serie
Kunsten at overleve som barn 2010 Tonemester Tv-dokumentar
Helt ærlig, mor og far! Klara - livvagtens datter 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Helena - Direktørens datter 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jonas - logistikchefens søn 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jul i verdensrummet 2006 Lyd Tv-serie
Barda - et rollespil 2006 Lydoptagelser Tv-serie
Snap 2005 Produktionsassistent DK/Eksperimentalfilm
Jesus vender tilbage 1992 Lys DK/Spillefilm
Duksedrengen 1989 Boom operator Tv-serie
Farlige lofter 1985 Instruktion, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.