enda

Anders Kongen Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Copenhagen 2014 Rekvisitør U/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Rekvisitør Tv-serie
Julestjerner 2012 Set rekvisitør Tv-serie
Lykke 2011 Rekvisitørassistent Tv-serie
Borgen 1 2010 Regi Tv-serie
Pagten 2009 Regi Tv-serie
Simon & Malou 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.