enda

Anders Löfstedt

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mit livs konfirmation 1:2 2018 Fotograf Dokumentarserie
Mit livs konfirmation 2:2 2018 Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 1:3 2018 Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Fotograf Dokumentarserie
Rigtig voksen 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
The Allins 2016 Foto DK/Dokumentarfilm
Lukas & The Aspies 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Klassekabalen 2015 Fotograf Tv-serie
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
The Man Who Saved the World 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mobbet 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Jeg vil være Ole Henriksen 2014 Fotograf Tv-dokumentar
Cirkusdynastiet 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Friday 2011 Foto DK/Kort fiktion
Tommy 2010 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Drengen, der ville i krig 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Kunsten at overleve som barn 2010 A-fotograf Tv-dokumentar
Remix 2008 Foto DK/Spillefilm
Lille voksen 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Amandas 2 verdener 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
De kaldte os frisører 2007 Foto DK/Kort fiktion
AFR 2007 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Fuck hva' nice? 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 9 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Nordkraft 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Statsmagt under anklage 2004 Stills, Fotograf Tv-dokumentar
Danas have 2004 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Belas dukkehus 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Fluen 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Tyren 2003 Foto DK/Kort fiktion
Min velsignede bror 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Den gamle møller 2002 Foto DK/Kort fiktion
Pulekalenderen 2002 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Foto DK/Kort fiktion
Gem et smil Katrine 2001 Foto DK/Kort fiktion
De udvalgte 2001 Foto, Kameraassistent, Klippeassistent Tv-serie
Le grand final 2000 Foto DK/Kort fiktion
Digital Workshop 1999 1999 Foto Antologi
Autumn Leaves 1999 Foto DK/Kort fiktion
Transformer 1999 Foto DK/Kort fiktion
Computerwelt 1999 Foto DK/Kort fiktion
Den nye frelser 1999 Foto DK/Kort fiktion
Paradise 1999 Foto DK/Kort fiktion
Det guddommelige 1999 Foto DK/Kort fiktion
Stævnemødet 1998 Foto DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Fotograf, 2. unit, Belysningsmester DK/Spillefilm
Exit non-stop 1998 Fotograf, Belyser DK/Kort fiktion
Drengen i himlen 1997 Foto DK/Kort fiktion
Bryllupsnatten 1997 Foto DK/Kort fiktion
Overleverne Fotograf Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.