enda

Anders Valentinus Dam

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 2 2016 Vagt Tv-serie
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Superbror 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Flugten 2009 Politibetjent DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Livredder DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Flyttemand Tv-serie
Garfield 2 2006 Stemme U/Spillefilm
Monberg & Tuxen 2004 Jesper Monberg Tv-serie
Listetyven 2003 Julius DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 Michael DK/Spillefilm
Gottlieb 2001 Ung mand DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.