enda

Anders Wøldike Schmith

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nylon 2015 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Far til fires vilde ferie 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Producer DK/Kort fiktion
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Den perfekte middag 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Chancen 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Mørke rum 2014 Executive producer DK/Kort fiktion
Bankerot 2014 Produktionsleder Tv-serie
Sammen for evigt 2013 Producer DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Producer DK/Kort fiktion
Weekendfar 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Produktionskoordinator Interaktive projekter
A Touch of Magic 2012 Producer DK/Kort fiktion
The Secret Society of Fine Arts 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
ID:A 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Stuntkoordinator, Statistkoordinator, Producerassistent DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Producerassistent, Location scout DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.