enda

Andreas Balslev-Olesen

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kærestesorger 2009 Grip DK/Spillefilm
Lille Lise 2005 Grip DK/Kort fiktion
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Grip DK/Spillefilm
Nynne 2005 Grip DK/Spillefilm
Ulykken 2003 Fotograf DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Grip-assistent DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Grip DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Grip DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Grip DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Grip DK/Kort fiktion
Blinkende lygter 2000 Grip DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.