enda

Andreas Hjortdal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psykose i Stockholm 2020 Co-producer U/Spillefilm
Den anden verden 2016 Producer Tv-serie
Heaven 2015 Producer DK/Kort fiktion
Guldkysten 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Plantman 2014 Producer Spil
Tal R: The Virgin 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg taler til jer - John Kørners verden 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Rita 1 2012 Assisterende producer Tv-serie
10 timer til Paradis 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Producerassistent DK/Kort fiktion
Zomedy 2011 Producer DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Her bor Jensen 2010 Produktionsleder, 2. unit DK/Kort fiktion
Kidnappet 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.