enda

Andrew Grant-Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Søstre 2016 Foto DK/Kort fiktion
Sporskifte 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
X 2016 Fotograf, Executive producer DK/Kort fiktion
Zombiehagen 2015 Foto, Fotograf DK/Kort fiktion
3 Fractures 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Liv(e) 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Mørke rum 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Heart Medicine 2007 Foto DK/Kort fiktion
Hannah Wolfe 2004 Clapper/loader DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Fotografassistent DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 2. B-fotograf DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Clapper/loader DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Clapper/loader DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Video-assistent DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Dykkerne 2000 Clapper/loader DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.