enda

Andri Steinn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Friheden 2018 Klipper Tv-serie
Rita 4 2017 Klipper Tv-serie
Den anden verden 2016 Klipper Tv-serie
Tarok 2013 A-klipper DK/Spillefilm
For livet 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Klipper Tv-serie
Love 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Kærestepar 2007 Klipper DK/Dokumentarfilm
The Danish Solution 2005 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.