enda

Andy Cole

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De standhaftige 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Swinger 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Jagten 2013 Belysningsmester DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Belysningsmester U/Spillefilm
Bora Bora 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Lys DK/Spillefilm
Sky 2010 Lys DK/Kort fiktion
Submarino 2010 Belysningsmester DK/Spillefilm
En familie 2010 Belysningsmester DK/Spillefilm
Springet 2005 Belyser DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Belysningsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.