enda

Anette Mandoki

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Simon 2011 Casting U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Casting U/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Casting U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Casting U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Casting U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Casting U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Casting U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.