enda

Anita Tesler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mammut 2009 Produktionssupervisor U/Spillefilm
Andre omgang 2007 Produktionsleder U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Produktionssupervisor U/Spillefilm
Zozo 2005 Produktionsleder U/Spillefilm
Kops 2003 Line producer U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Produktionsleder U/Spillefilm
Den bästa sommaren 2000 Produktionsleder U/Spillefilm
Barbara 1997 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sort lucia 1992 Produktionsleder U/Spillefilm
Joker 1991 Produktionsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.