enda

Anne Marie Vagner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De standhaftige 2016 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Scenograf Tv-serie
9. april 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Krigen 2015 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Adils krig 2014 Scenograf DK/Kort fiktion
Listen 2014 Rekvisitør DK/Kort fiktion
1864 2014 Regi-runner Tv-serie
Frisøren 2012 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.