enda

Anne Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den Næstsidste 2021 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
En helt almindelig familie 2020 Stunt double DK/Spillefilm
Krudttønden 2020 Stunt double DK/Spillefilm
Dronningen 2019 Stunt double DK/Spillefilm
Danmarks Sønner 2019 Stunts DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Stunt double Tv-serie
Landet af glas 2018 Stunt double DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Stunts Tv-serie
A Tribute to J.J. Abrams 2013 Stunts DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.