enda

Annelise Hauberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guldhornene 2007 Kostumier DK/Spillefilm
Uhyret 2005 Kostumer DK/Kort fiktion
Langt fra Las Vegas 2001 Kostumeassistent Tv-serie
Stuart Little 1999 Stella U/Spillefilm
Surferne kommer 1998 Kostumer DK/Kort fiktion
Snøvsen ta'r springet 1994 Kostumer DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Kostumier DK/Spillefilm
Det forsømte forår 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Kostumer DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Kostumier Tv-serie
Camping 1990 Kostumer DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Kostumer DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Kostumer DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Kostumer DK/Spillefilm
Station 13 1988 Kostumer Tv-serie
Babettes gæstebud 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Kostumer DK/Spillefilm
Oviri 1986 Kostumer DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Kostumer DK/Spillefilm
Hesten i vesten 1985 Kostumer DK/Kort fiktion
De røde bånd 1985 Kostumer DK/Kort fiktion
Johannes' hemmelighed 1985 Kostumer DK/Kort fiktion
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Kostumer DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Kostumer DK/Spillefilm
Hole in one 1983 Kostumer DK/Kort fiktion
Kidnapning 1982 Kostumer DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.