enda

Arne Abrahamsen

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Testamentet - Tage Skou-Hansen 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Jul i Gammelby 1979 Foto Tv-serie
Signalement - en film om Dem og D.K.B. 1974 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Havet og menneskene 1970 Foto, Klip DK/Spillefilm
Biblioteket i dag - i morgen 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Snedkeren 1969 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Sølvsmeden 1969 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
I den grønne skov 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Fotografassistent DK/Spillefilm
Prinsesse Margrethes bryllup 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Gift 1966 Foto, Fotografassistent DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Foto, Assistent DK/Spillefilm
Der var engang en krig 1966 Fotografassistent DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Assistent DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Assistent, Fotograf DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Assistent DK/Spillefilm
Gertrud 1964 Fotografassistent DK/Spillefilm
Døden kommer til middag 1964 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tre piger i Paris 1963 Foto DK/Spillefilm
Duellen 1962 Foto DK/Spillefilm
Arne Abrahamsens København 1 og 2 1962 Foto Dokumentariske optagelser
Pigen Gogo 1962 Kameraassistent, Assistent U/Spillefilm
Poeten og Lillemor i forårshumør 1961 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Flemming på kostskole 1961 Kameraassistent DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Flemming og Kvik 1960 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.