enda

Asbjørn Agger

(1970 – )

Skuespiller, sanger, danser.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
1864 2014 Sulten mand Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Carsten Lassen Tv-serie
Mille 2009 Martin, Manus Tv-serie
Danni 2007 John, Manus Tv-serie
Julie 2005 Fodboldtræner, Manus, Musik Tv-serie
Vildt 2004 Erik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.