enda

Asger Reher

(1950 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Chefen DK/Spillefilm
Dyrene i Hakkebakkeskoven 2017 Bagermester Harepus U/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Hr. Dalsgaard DK/Spillefilm
Caroline - den sidste rejse 2010 Chauffør DK/Spillefilm
En fisks lange rejse 2009 Stemme DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen II 2009 Bjørn Tv-serie
Springet 2005 Poul Clausen DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Forvalter/hofmand Tv-serie
Krøniken 2004 Anders Nørregaard Tv-serie
Lykkevej 2003 Bo DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Ib DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Kong Herodes Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Laust Tv-serie
Monas verden 2001 Bryggeridirektør DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Hr. Børgesen, mulig huskøber DK/Spillefilm
Pyrus på pletten 2000 Meteorolog DK/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Jensen Tv-serie
Lysets hjerte 1998 Politichef DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Egons hjælper DK/Spillefilm
Fikumdik 1997 Borgmester H.E.Rode Tv-serie
Ørnens øje 1997 Mikkelsen DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Mortensen DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Sørens, træner DK/Spillefilm
Alle tiders nisse 1995 Medvirkende Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Jens Jerntrøje, gønge Tv-serie
To som elsker hinanden 1988 Aage Tv-serie
Hvor der er vilje, er der vej 1986 Gårdmandens ven Tv-film
Rejseholdet 1983 Værkfører Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.