enda

Barbara Crone

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Uden titel 2019 Line producer DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Line producer DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Produktionsleder (præproduktion) DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Line producer DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Line producer DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Line producer DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Line producer DK/Spillefilm
Tarok 2013 Line producer DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Line producer DK/Spillefilm
Max pinlig 2008 Line producer DK/Spillefilm
Make My Day 2008 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Begravelsen 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Kærlighed på film 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Hannah med H 2004 Location assistent U/Spillefilm
No man's land 2000 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Produktionsassistent Tv-serie
Nonnebørn 1997 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.