enda

Barbara Crone

Producer. Født 26/10 1973.

Crone har arbejdet i filmbranchen siden 1990'erne, blandt andet som line producer og produktionsleder. Hun spillefilmdebuterede som producer med 'Klovn The Final' (2020).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klovn The Final 2020 Producer DK/Spillefilm
Notat 2020 Line producer DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Line producer DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Produktionsleder (præproduktion) DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Line producer DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Line producer DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Line producer DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Line producer DK/Spillefilm
Tarok 2013 Line producer DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Line producer DK/Spillefilm
Max pinlig 2008 Line producer DK/Spillefilm
Make My Day 2008 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Begravelsen 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Kærlighed på film 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Hannah med H 2004 Location assistent U/Spillefilm
No man's land 2000 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Produktionsassistent Tv-serie
Nonnebørn 1997 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.