enda

Besir Zeciri

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Mads DK/Spillefilm
Grethe 2017 Ammar Tv-serie
Aminas breve 2017 Erkan DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Rami Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Ung mand 2 DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Mehmet Tv-serie
Adils krig 2014 Adil DK/Kort fiktion
1864 2014 Zlatko Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.