enda

Bettina Brokemper

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Co-producer (Tyskland) DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Co-executive producer DK/Spillefilm
Girafada 2013 Producer U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Co-executive producer DK/Spillefilm
Hannah Arendt 2012 Producer U/Spillefilm
Elles 2012 Co-producer U/Spillefilm
Melancholia 2011 Co-producer DK/Spillefilm
The city below 2010 Producer U/Spillefilm
Antichrist 2009 Co-executive producer DK/Spillefilm
Hannahs valg 2009 Co-producer U/Spillefilm
Gegenüber 2007 Producer U/Spillefilm
WWW: What a wonderful world 2006 Produktion U/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Co-producer DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Co-producer DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Co-executive producer DK/Spillefilm
The Syrian Bride 2004 Producer U/Spillefilm
Dogville 2003 Co-producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.