enda

Birger Bohm

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sidste rejse 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Focus puller, 2. unit Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Fotografassistent DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Kameraassistent DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Kameraassistent Tv-serie
Sunes familie 1997 B-fotograf DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Focus puller, 3. unit U/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Kameraassistent Tv-serie
Hamsun 1996 Kameraoperatør (Danmark) DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 B-fotograf DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Focus puller DK/Spillefilm
Min bondegård 1995 Foto DK/Kort fiktion
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Drengen der gik baglæns 1994 Medvirkende DK/Kort fiktion
Snøvsen ta'r springet 1994 Fotograf DK/Spillefilm
Vildbassen 1994 Fotograf DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Fotograf DK/Spillefilm
Den russiske sangerinde 1993 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Fotografassistent DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Springflod 1990 Fotografassistent DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Station 13 1988 B-fotograf Tv-serie
Danish Symphony 1988 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Ved vejen 1988 B-fotograf DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Fotografassistent DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 B-fotograf DK/Spillefilm
At dræbe for at leve 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hodja fra Pjort 1985 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Fotografassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Foto DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Kameraassistent DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Fotografassistent DK/Spillefilm
Fremtidens børn 1984 Assistent DK/Dokumentarfilm
Udenrigskorrespondenten 1983 Fotografassistent DK/Spillefilm
Udvikling 1982 Fotografassistent Tv-serie
Et blik er nok 1982 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Belladonna 1981 Stillfotograf, Fotografassistent DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Fotografassistent DK/Spillefilm
Cyklen 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
En lille græsk ø 1979 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Denmark - You'll love it! 1979 Assistent DK/Dokumentarfilm
Carl Nielsen 1865-1931 1978 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
De 141 dage 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
En forårsdag i helvede 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mejeririgtig eksport 1976 Foto DK/Dokumentarfilm
Normannerne 1976 Stillfotograf, Fotografassistent DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Skipper & Co. 1974 Fotografassistent DK/Spillefilm
Papir 1973 Foto Tv-film
En-to-tre 1972 Produktion DK/Dokumentarfilm
Hånden på hjertet - passer du på det? 1972 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Familien med de 100 børn 1972 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sex en gros 1971 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Zurp Ahtamn 1971 Assistent DK/Dokumentarfilm
Jeg vil bo i Danmark 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Drej 000 1970 Andre credits DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.