enda

Birgitte Ilm

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Charter 2020 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
En helt almindelig familie 2020 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Fogedretten 2019 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2019 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2019 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2019 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2019 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2019 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2019 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Før frosten 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Nexus 2012 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Laboratoriekoordinator Tv-serie
Sorte kugler 2009 Koordinator DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Bobby 2009 Laboratoriekoordinator DK/Kort fiktion
Superbror 2009 Koordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.