enda
Person

Birgitte Samson

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kød & blod 2020 Makeup-designer DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 SFX-makeup DK/Spillefilm
Panisk Påske 2015 Stylist Tv-serie
Mænd og høns 2015 Makeup assistent DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Makeupdesign DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Chefsminkør Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Sminkør Tv-serie
Borgen 2 2011 Sminkør Tv-serie
Rytteriet 2010 Makeup Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Sminkør Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Sminkør Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Makeup Tv-serie
Rejseholdet 2000 Makeup Tv-serie
Y''s fantom farmor 1996 Makeup Tv-serie