enda

Birgitte Samson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Makeup-designer DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 SFX-makeup DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Makeup assistent DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Makeupdesign DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Chefsminkør Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Sminkør Tv-serie
Borgen 2 2011 Sminkør Tv-serie
Rytteriet 2010 Makeup Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Sminkør Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Sminkør Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Makeup Tv-serie
Rejseholdet 2000 Makeup Tv-serie
Y's fantom farmor 1996 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.