enda

Birgitte Thiesen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jeg er William 2017 Maler DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Dekorationsmaler DK/Spillefilm
Krigen 2015 Maler DK/Spillefilm
9. april 2015 Dekorationsmaler DK/Spillefilm
Et dukkehjem 2013 Dekorationsmaler DK/Kort fiktion
Strings 2004 Maler DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.