enda

Bjarke de Koning

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pagten 2009 Offline-klipper Tv-serie
Mille 2009 Klippeassistent Tv-serie
Livvagterne 2008 Klippeassistent Tv-serie
2900 Happiness 2007 Tjener Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Klippeassistent Tv-serie
Offscreen 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Allegro 2005 Klippeassistent, Logger DK/Spillefilm
Baby Boy 2004 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.