enda

Bjørn Fjæstad

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Far DK/Spillefilm
Håbet 2018 Norsk sømand Tv-serie
Rytteriet 2010 Medvirkende Tv-serie
Manden med de gyldne ører 2009 Musikchef Tv-serie
Winnie og Karina - The Movie 2009 Leif DK/Spillefilm
Kristian 2009 Klevin Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Tyr Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.