enda

Björn Kjellman

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tordenskjold & Kold 2016 Axel Staël von Holstein DK/Spillefilm
Nobels testamente 2012 Anders Schyman U/Spillefilm
En plads i solen 2012 Anders U/Spillefilm
Livstid 2012 Anders U/Spillefilm
Røde ulv 2012 Anders U/Spillefilm
Studio Sex 2012 Anders U/Spillefilm
Prime Time 2012 Anders U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Greger U/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Thomsen DK/Spillefilm
Klassefesten 2001 Magnus U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Erik Magnusson U/Spillefilm
Det store gennembrud 2000 Reine U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Candy, Monas bror U/Spillefilm
Adam & Eva 1997 Adam U/Spillefilm
Lærerinden 1995 Sigge DK/Spillefilm
Frihedens skygge 1994 Lasse Eriksson Tv-serie
Bara du och jag 1994 Douglas Jarnemyr U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Max U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Klatretyven 1991 Phillip Morell Tv-serie
Joker 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Johan Krouthén U/Spillefilm
Brødrene Mozart 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Jane Horney 1985 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.