enda

Bo Christensen

(1937 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Regel nr. 1 2003 Executive producer DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Co-producer DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Co-producer DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Co-producer DK/Spillefilm
Den eneste ene 1999 Executive producer DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Producer Tv-serie
Europa 1991 Producer DK/Spillefilm
Et paradis uden billard 1991 Co-producer U/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Producer DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Producent DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Producer DK/Spillefilm
En verden til forskel 1989 Producerassistent DK/Spillefilm
Time out 1988 Executive producer DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Producer DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Producer DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Producent Tv-serie
Sidste akt 1987 Producer DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Producer DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Producer DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Producer DK/Spillefilm
Oviri 1986 Produktionschef DK/Spillefilm
Hesten i vesten 1985 Producer DK/Kort fiktion
Den kroniske uskyld 1985 Producer DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Producer DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Produktionsleder DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Produktionschef DK/Spillefilm
Matador 1978 Producer Tv-serie
Olsen-banden går i krig 1978 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Guide i Paris, Produktionsleder DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-bandens siste bedrifter 1975 Ung diplomat U/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hændeligt uheld 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Produktion DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Rejseleder, Produktionsleder DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Produktionschef DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden på spanden 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Martha 1967 Produktion DK/Spillefilm
Historien om Barbara 1967 Produktion DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 Produktionsleder DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Produktionsleder DK/Spillefilm
Der var engang en krig 1966 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 Produktion DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Produktionsleder DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Producent DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Produktionsleder DK/Spillefilm
Døden kommer til middag 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor og Lotte 1960 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.