enda

Camilla Bjørnvad

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anna Pihl 2006 Produktionsdesign Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Scenograf DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Produktionsdesign Tv-serie
Min søsters børn i sneen 2002 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Hjerteafdelingen 2002 Produktionsdesign Tv-serie
Ørkenens juvel 2001 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Produktionsdesign DK/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Produktionsdesign Tv-serie
Juletestamentet 1995 Produktionsdesign, Scenograf Tv-serie
Nøgne 1993 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.