enda

Camilla Hagen Albrechtsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Håbet 2018 2. instruktørassistent, Producerassistent Tv-serie
Journal 64 2018 Producerassistent DK/Spillefilm
Darling 2017 Producerassistent DK/Spillefilm
Pistol 2016 Producer DK/Kort fiktion
The Sunken Convent 2016 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Ballon 2016 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Sommeren '92 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Verdenssøn 2012 Line producer DK/Kort fiktion
Piv 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Gemmeleg 2011 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.