enda

Carina Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ledsaget udgang 2007 Grafik DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Grafik DK/Spillefilm
Klinteskoven 2007 Grafik DK/Dokumentarfilm
Fidibus 2006 Grafik DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Grafik DK/Spillefilm
Lotto 2006 Grafisk design, Grafik DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Grafisk design U/Spillefilm
In Transit 2005 Grafik DK/Kort fiktion
Aarhus 2005 Grafik, Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Adams æbler 2005 Grafik DK/Spillefilm
Jeg er bare den logerende 2005 Grafik DK/Kort fiktion
Anklaget 2005 Grafisk design DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Grafik Tv-serie
Drengene fra Skt. Judes 2003 Titeldesign U/Spillefilm
Forsvar 2003 Grafik Tv-serie
Lykkevej 2003 Grafik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.