enda

Caroline Eybye

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tom of Finland 2017 Co-producer U/Spillefilm
Alle for tre 2017 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
The War Show - venner i krig 2016 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Åbne øjne 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
SIA 2015 Producer DK/Kort fiktion
Slip mine hænder 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Line producer DK/Dokumentarfilm
Ø 2014 Producer DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Scripter, Producerassistent DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Det gode liv 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Karate nights 2010 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Violet Red 2009 Co-producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.