enda

Carsten Dahl

(1925 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Facility manager DK/Spillefilm
Kina 2019 Facility manager DK/Kort fiktion
Selvhenter 2019 Facility manager DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Facility manager DK/Spillefilm
Grænse 2018 Facility manager U/Spillefilm
Vildheks 2018 Facility manager DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Facility manager DK/Spillefilm
Eventyr på Mallorca 1961 Klip DK/Spillefilm
Ullabella 1961 Klip DK/Spillefilm
Tro, håb og trolddom 1960 Klip DK/Spillefilm
Helle for Helene 1959 Klip DK/Spillefilm
Guld og grønne skove 1958 Klip DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Klippeassistent DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1957 Klip DK/Spillefilm
En kvinde er overflødig 1957 Klip DK/Spillefilm
Kispus 1956 Klip DK/Spillefilm
Qivitoq 1956 Klip DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Klip DK/Spillefilm
På tro og love 1955 Klip DK/Spillefilm
Det er så yndigt at følges ad 1954 Klip DK/Spillefilm
Karen, Maren og Mette 1954 Klip DK/Spillefilm
Kongeligt besøg 1954 Klip DK/Spillefilm
Sønnen 1953 Klip DK/Spillefilm
Vi som går køkkenvejen 1953 Klip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.