enda

Charlotte Hertz

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Sminkørassistent DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Grethe 2017 Sminkeassistent Tv-serie
Gud taler ud 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Makeup DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Sminkeassistent Tv-serie
En chance til 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Sminkør Tv-serie
Julie 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Makeup DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Makeup DK/Spillefilm
Jul på Kronborg 2000 Makeup Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Makeup Tv-serie
Hjem til fem 1995 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.