enda
Person

Charlotte Hertz

(1964 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Den der lever stille 2023 Chefsminkør DK/Spillefilm
Hvidstengruppen II – de efterladte 2022 Chefsminkør DK/Spillefilm
Marco Effekten 2021 Sminkør DK/Spillefilm
Bertil og bæltetasken 2020 Sminkør Tv-serie
De frivillige 2019 Sminkørassistent DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Grethe 2017 Sminkeassistent Tv-serie
Gud taler ud 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Makeup DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Sminkeassistent Tv-serie
En chance til 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Sminkør Tv-serie
Julie 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Makeup DK/Spillefilm
Far til fire - gi''r aldrig op! 2005 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Makeup DK/Spillefilm
Jul på Kronborg 2000 Makeup Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Makeup Tv-serie
Hjem til fem 1995 Makeup Tv-serie