enda

Charlotte Munck

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollision 2019 Læge DK/Spillefilm
Sange i solen 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Sombra 2016 Sonja DK/Kort fiktion
Mit 50/50 liv 2016 Mette Tv-serie
Bedrag 1 2016 Mia Hermansen Tv-serie
Krigen 2015 Kajsa Danning DK/Spillefilm
Meeres Stille 2013 Helen Sander U/Spillefilm
Nomansland 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mallorca 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Headhunter 2009 Nina DK/Spillefilm
Kærlighedens dualisme 2008 Freja DK/Kort fiktion
Daisy Diamond 2007 Ida DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Anna Pihl Tv-serie
Lukas 2005 Mor DK/Kort fiktion
Deadline 2005 Karin DK/Kort fiktion
Solopgang 2005 Charlotte DK/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Charlotte Tv-serie
Bus 2004 Karina DK/Kort fiktion
Kongekabale 2004 Mette Torp DK/Spillefilm
Små mænd med store problemer 2003 Julie DK/Kort fiktion
Se dagens lys 2003 Inga, gul partner Tv-film
Kat 2001 Isabella DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Sarah Gianopoulos DK/Kort fiktion
En kort en lang 2001 Caroline DK/Spillefilm
Middagen 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Le grand final 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den vægelsindede 2000 Øllegaard Tv-film
Kajen mod vest 1999 Claire Tv-film
Den eneste ene 1999 Kunde DK/Spillefilm
Hvornår kommer strygerne 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.