enda

Charlotte Rampling

(1946 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Når noget slutter 2017 Medvirkende U/Spillefilm
45 år 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Melancholia 2011 Gaby DK/Spillefilm
The duchess 2009 Lady Spencer U/Spillefilm
Caótica Ana 2007 Medvirkende U/Spillefilm
Mod syd 2005 Ellen U/Spillefilm
Lemming 2005 Alice Pollock U/Spillefilm
Swimming Pool 2003 Sarah Morton U/Spillefilm
Under sandet 2000 Marie Drillon U/Spillefilm
Død ved ankomsten 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Han døde med åbne øjne 1985 Medvirkende U/Spillefilm
En mand og en kvinde forsvinder 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Dommen 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Stardust Memories (... mig og mine fans) 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Farvel, min elskede 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Zardoz 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Natportieren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Henry VIII og hans seks koner 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.