enda

Christian Gamst Miller-Harris

Manuskriptforfatter. Født i England. Uddannet fra Den Danske Filmskoles manuskriptlinje i 2011. Har desuden en BA i film og drama fra University of Reading og en kandidat i Filmvidenskab fra Københavns Universitet.

Miller-Harris har skrevet manuskript til flere store danske tv-serier, blandt andet 'Bedrag 2' (2016) og 'Dicte' (2016) samt den Oscar-vindende kortfilm 'Helium' (2013). Miller-Harris spillefilmdebuterede som manuskriptforfatter med spillefilmen 'Brakland' (2018).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brakland 2018 Manuskript DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Manuskriptudvikling DK/Spillefilm
Friheden 2018 Episodeforfatter Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Manuskript Tv-serie
Bedrag 2 2016 Manuskript Tv-serie
Helium 2014 Manuskript DK/Kort fiktion
Mini 2014 Manuskript DK/Kort fiktion
9 meter 2012 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.