enda

Christian Garnov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bus 2004 Fotograf DK/Kort fiktion
Arven 2003 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Kameraassistent Tv-serie
Tvilling 2003 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Focus puller Tv-serie
Olsen banden junior 2001 B-fotograf DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Det store flip 1997 Clapper/loader DK/Spillefilm
Barbara 1997 Clapper/loader, 2. unit DK/Spillefilm
Venner for altid 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.