enda

Christian Holten Bonke

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ulveland 2019 Manuskriptforfatter, Instruktørkonsulent DK/Dokumentarfilm
Stodderbarn 2016 Stills DK/Spillefilm
Ejersbo 2015 Instruktion, Manuskript, Fotograf, Producent DK/Dokumentarfilm
Uffes alternativ 2015 Instruktion Tv-serie
Ballroom Dancer 2011 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Jeg skriver tingene ned 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Co-instruktør DK/Dokumentarfilm
Den første kærlighed 2007 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Re:action 2005 Instruktion, Musik DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Special Jury Mention 2012 New York Tribeca Film Festival 2012 Ballroom Dancer
Special Mention 2012 Warszawa, Against Gravity 2012 Ballroom Dancer
Bedste nordiske dokumentarfilm 2012 Oulu Nordisk Panorama 2012 Ballroom Dancer
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Beijing, iDOCS Int. Documentary Forum 2014-12-12 Ballroom Dancer
Malmö Nordisk Panorama 2013-09-20 Ballroom Dancer
Guadalajara Film Festival 2013-03-01 Ballroom Dancer
Valladolid International Film Festival 2012-10-20 Ballroom Dancer
Sao Paulo Int. Film Festival 2012-10-19 Ballroom Dancer
Hamburg FilmFest GmbH 2012-09-27 Ballroom Dancer
Oulu Nordisk Panorama 2012-09-21 Ballroom Dancer
Seoul, EBS International Documentary Festival 2012-08-17 Ballroom Dancer
Wellington - New Zealand Film Festival 2012-07-19 Ballroom Dancer
Amsterdam, IDFA 2012-07-10 Ballroom Dancer
Sydney Film Festival 2012-06-06 Ballroom Dancer
Transilvania International Film Festival 2012-06-01 Ballroom Dancer
Warszawa, Against Gravity 2012-05-11 Ballroom Dancer
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2012-04-26 Ballroom Dancer
New York Tribeca Film Festival 2012-04-18 Ballroom Dancer
Thessaloniki Documentary Festival 2012-03-09 Ballroom Dancer
ZagrebDox 2012-02-26 Ballroom Dancer
Berlinale 2012-02-09 Ballroom Dancer
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2012-01-24 Ballroom Dancer
Amsterdam, IDFA 2011-11-16 Ballroom Dancer
CPH:DOX 2011-11-03 Ballroom Dancer
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Roskilde
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2010-04-07 Roskilde
Reykjavik Film Festival 2009-09-17 Roskilde
ZagrebDox 2009-02-23 Roskilde
Göteborg International Film Festival 2009-01-23 Roskilde
Warsaw International Film Festival 2008-10-10 Roskilde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.