enda

Christian Lund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Foley recordist Tv-serie
Flaskepost fra P 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Lydoptagelser U/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Lydklipper Tv-serie
Idealisten 2015 Radiotekniker DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Lydmix Tv-serie
Frost 2013 Hans U/Spillefilm
Rita 2 2013 Lydklipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.