enda

Christian M. Goldbeck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvis ikke os, hvem så 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hannahs valg 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Requiem 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
The edukators 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Go for Zucker 2004 Scenograf U/Spillefilm
Frihedens veje - Lichter 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.